Hvem er vi

Tømrermester Bo Hvid aps. er et mindre tømrer / snedkerfirma, moderne og med fart over feltet men samtidigt benene på jorden. Vi har siden firmaets start lagt stor vægt på kundens fulde tilfredshed.

Firmaet drives i det daglige af Bo Hvid. Bo er født i 1963 og stammer oprindelig fra Stubbekøbing på Falster. Han udstod sin læretid hos Tømrermester Svend Jensen i Stubbekøbing. Efter endt læretid arbejdede han en del år som tømrersvend på Falster.

I 1986 flyttede han til Køge efter at have mødt i sin kone Gitte Hvid. Han fik arbejde i området og i 2001 blev han ansat som montør hos Invita i Køge og det var her hos Invita at spiren blev lagt til selvstændig virksomhed.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 

hvor arbejdet skal foregå

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaet råder pt. over 4 “rullende værksteder” som er udstyret med alle former for værktøj således at de fleste opgaver kan løses på stedet. Vi forsøger at holde os ajour med diverse kurser således at vi er opdateret på det sidste nye.​

Der kan bla. nævnes at vi er:

  • Energivejleder
  • Certificeret Invita montør
  • Certificeret Willab Garden montør
  • Dagslysrådgiver for Velux

Der er pt. 5 ansatte samt “mester” som også deltager i arbejdet i ” marken ” hvilket igen gør det letter at løse eventuelle problemer da mester er inde over alle sager.

Tømrermester Bo Hvid aps. samarbejder med en del mindre mestre således at også større opgaver kan løses og løses til aftalte tid og pris.

Tømrermester Bo Hvid ApS

Maglekærvej 20

4600 Køge

CVR: 26552877

Kontakt os

Telefon: 23 28 52 60

E-mail: bohvid@mail.dk